Quicksave - EEN Jönköping

Quicksave

Datum:22 januari, 2015 Kategori:

Livräddning på export

Quicksave AB fick hjälp av Enterprise Europe Network att introducera sin innovativa livräddningsutrustning på den brittiska och irländska marknaden.

 Quicksave AB tillverkar professionell uppblåsbar livräddningsutrustning för alla som jobbar nära eller i vatten och samarbetar idag med flertalet räddningstjänster och livräddare både i och utanför Sverige. England och Irland var länge en intressant marknad att ta sig in på men man insåg snabbt att en resa dit för att presentera och visa produkten var nödvändig. Åsa Magnusson, VD på Quicksave AB kontaktade därför Enterprise Europe Network för att få hjälp med att sätta ihop en resa.

Åsa hade redan klart för sig att hon ville träffa livräddningssällskapet i England samt andra viktiga organisationer som jobbar med livräddningsutrustning. Via Enterprise Europe Network kunde hon få tips om fler organisationer och företag att träffa på sin resa. Bland annat anordnades en träff med räddningstjänsten i Dublin, mötet var mycket lyckat och de planerar nu att ses igen för att titta närmare på Quicksaves produkter.

-Enterprise Europe Network gjorde ett fantastiskt jobb med att hitta företag och organisationer som jag fick presentera min produkt för!

Åsa Magnusson, VD Quicksave AB