DreamGroup - EEN Jönköping

DreamGroup

Datum:22 januari, 2015 Kategori:

Uppercut.se slår ett slag för Europa

DreamGroup har via sin verksamhet Uppercut.se sedan 2005 levererat märkesunderkläder till sina kunder i Sverige. Nu tar DreamGroup nästa steg i utvecklingen och öppnar upp nationella Uppercut sajter för Danmark, Norge, Finland, Tyskland och England.

Uppercut.se har sedan 2005 levererat underkläder till tusentals nöjda kunder. Sedan starten ägs och drivs verksamheten av DreamGroup AB. Kontor, lager och säte för bolaget är Jönköping. Under 2009 utökades sortimentet markant med flera märken, fler modeller och Uppercut.se blev en av de största underklädesaktörerna i Europa.

Uppercut.se har via sin svenska sajt haft efterfrågan från andra europeiska länder, men inte kunnat erbjuda effektiva sälj- och distributionskanaler. Tack vare värdefulla affärskontakter och finansieringstips från Enterprise Europe Network förenklades DreamGroups utlandssatsning avsevärt. De samarbetar nu bland annat med finska Itella som tar hand om deras transporter i Finland och de beviljades dessutom Tillväxtverkets affärsutvecklingscheckar för internationalisering.

-Man kan säga att vi fick tummen ur tack vare Enterprise Europe Network och det känns helt fantastiskt att på så kort tid kunna mångdubbla sin kundkrets. Vi bygger ett bolag som kan bli en stor aktör med försäljning i flera länder, men som fortfarande verkar och har personal i Sverige. Det tycker vi är fantastiskt!”

Jonas Ahlgren, VD DreamGroup.