Baltic Fashion & Textile 2019 - EEN Jönköping

Baltic Fashion & Textile 2019

Arbetar du med mode och textilier? Söker du affärspartners i Baltikum? Följ med oss på affärsresa och mässbesök till Riga! I samband med mässan ”Baltic Fashion & Textile” arrangerar vi besök hos lettiska textilfabriker samt matchmaking – ett ypperligt tillfälle att knyta nya affärskontakter!

Detta är den 24:e utgåvan av den internationella mässan  ”Baltic Fashion & Textile 2019 ”- den största mode- och textilindustrimässan i Baltikum med mer än 9,000 intressenter från 26 olika länder som besöker mässan varje år. Mässan är erkänd som en av de bästa mötesplatserna inom branschen.

Vi erbjuder kombinationen av företagsbesök, seminarium, mässa och matchmaking. Matchmaking består av en serie korta (30 minuter) förbokade affärsmöten och är ett mycket effektivt sätt att träffa nya potentiella affärspartners.

Detta får du om du följer med till Riga, Lettland:
 Besök hos lettiska textilfabriker.
 Marknadskännedom och förbättrad kunskap om Baltiskt affärsklimat.
 Mässbesök på Baltic Fashion & Textile.
 Matchmaking.
 Unikt tillfälle att nätverka och få inspiration.
 Support inför resan och på plats.

 

KOSTNAD
Resa och uppehälle bekostas och bokas av medverkande företag. Vi rekommenderar Hotell Park Inn by Radisson Riga Valdemara. Företagsbesök, seminarium, matchmaking, inträde till mässan och support på plats är kostnadsfritt.

Är du intresserad och vill veta mer? Ta kontakt med Elin eller Therése!
Vi besvarar dina frågor och kan även hjälpa dig före, under och efter eventet med exempelvis registrering och mötesbokning.

För företag i Jönköpings län finns möjlighet att söka resecheck på 5000 kronor. Läs mer om resecheck här: https://eenjonkoping.se/sok-en-resecheck/

Elin Berlin

elin.berlin@almi.se
036-306525

Therése Carlbrant

therese.carlbrant@almi.se
036-30 65 27